Jump to content


Photo

Site Bugs / Errors


  • Please log in to reply
535 replies to this topic

#1 Dylan

Dylan

    Almost gen2 time.

  • Administrators
  • PipPipPip
  • 4,236 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sydney

Posted 29 August 2008 - 11:06 AM

Guys, Any errors you get on the site, bugs, or anything that doesn't quite look right should be reported in here.

#2 XXB4XX

XXB4XX

    Gn IV GT / No longer B4

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,792 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dapto
  • Interests:None

Posted 29 August 2008 - 11:23 AM

Honestly, So far so good guys, nothing major that I have come across, Less is More, and the less there is, the less there is to go wrong.,

#3 SUBARU

SUBARU

    Massive Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2,542 posts
  • Gender:Male
  • Location:Melbourne.

Posted 29 August 2008 - 11:35 AM

Yup... Only that minor hiccup that I reported through another thread and it was fixed in a jiffy! Nice work fella's!

#4 ams

ams

    Regular Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 29,212 posts
  • Gender:Male
  • Location:Fremantle, WA

Posted 01 September 2008 - 08:25 PM

Admin - what's the go with some of the speed issues i've had with the site? Just some reaaallly long load times, not timeouts, just sometimes taking (eg.) 30-40 seconds to load a page. Not all the time by any means, but i've noticed a few slow downs during the day...

Ugh i could ramble on for forking days about this stuff.


#5 Dylan

Dylan

    Almost gen2 time.

  • Administrators
  • PipPipPip
  • 4,236 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sydney

Posted 01 September 2008 - 09:13 PM

Admin - what's the go with some of the speed issues i've had with the site? Just some reaaallly long load times, not timeouts, just sometimes taking (eg.) 30-40 seconds to load a page.

Not all the time by any means, but i've noticed a few slow downs during the day...


You're not the first to report this issue.

I will have a chat to Paul and see what's up with it! Thank you for posting up on it, odeo. I will let you guys know.

#6 bLoNde MaFia

bLoNde MaFia

    sLeEp Is fOr ThE wEaK

  • Members
  • PipPipPip
  • 979 posts
  • Gender:Female
  • Location:Sydney

Posted 05 September 2008 - 01:33 PM

Can anyone explain why everytime I log on2 subyclub 2day I keep getting a Trojan virus trying 2 get thru? "ips_xmlhttprequest" Is what it blocks - apparently this is something 2 do with forums (according 2 yahoo) I had 17x on the main computer in the household. Everytime I log on2 the main page and when a new page/thread is viewed. And keeps coming back multiple times no matter how many times I quarantine and delete. :( I'm not 2 tech minded so please help as this is happening on both my comp and my parents main computer when I use this forum. :(
Posted Image

#7 ams

ams

    Regular Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 29,212 posts
  • Gender:Male
  • Location:Fremantle, WA

Posted 05 September 2008 - 01:48 PM

It wont be the site, it'll be something on your computer. What 'anti-virus' program do you use? Turn its security settings down a bit.

Ugh i could ramble on for forking days about this stuff.


#8 bLoNde MaFia

bLoNde MaFia

    sLeEp Is fOr ThE wEaK

  • Members
  • PipPipPip
  • 979 posts
  • Gender:Female
  • Location:Sydney

Posted 05 September 2008 - 05:01 PM

Trend Micro It's something with the forum but only since 2day - when I visit other sites it duznt come up **confused** I havent downloaded anything or even opened email 2day. Only visited this site and ticketek. "TROJ_Generic.ADV" :( It's annoying me :lol:
Posted Image

#9 Dylan

Dylan

    Almost gen2 time.

  • Administrators
  • PipPipPip
  • 4,236 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sydney

Posted 05 September 2008 - 08:27 PM

Looks like it is an issue that affects installations of this board software.

I think it may have surfaced today as a result of a software upgrade released by Trend Micro.

Information that I have been able to find at this point in time is scarce, however I will keep an eye on things and let you guys know.

I can confirm that this is NOT a virus / malware. Subyclub is clean and is not injecting any virus/spyware/malware in to your computer(s).

#10 bLoNde MaFia

bLoNde MaFia

    sLeEp Is fOr ThE wEaK

  • Members
  • PipPipPip
  • 979 posts
  • Gender:Female
  • Location:Sydney

Posted 06 September 2008 - 07:25 PM

Okie dokie - Looks like its all fixed :D Yay! Thanx 4 sorting that out, Dylaaaaaaan - wuv ya!
Posted Image

#11 Blaeven

Blaeven

    The Renowned

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,400 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sydney

Posted 07 September 2008 - 05:22 PM

can't do quick edit on my posts... comes back as server error... test - quick edit edit... WTF!??!! fixed now???

2mmwi1w.jpg


#12 ams

ams

    Regular Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 29,212 posts
  • Gender:Male
  • Location:Fremantle, WA

Posted 09 September 2008 - 03:38 PM

I will have a chat to Paul and see what's up with it! Thank you for posting up on it, odeo. I will let you guys know.


Dylan,

Did anything come of this speed issue? I'm still noticing it now.

Ugh i could ramble on for forking days about this stuff.


#13 Dylan

Dylan

    Almost gen2 time.

  • Administrators
  • PipPipPip
  • 4,236 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sydney

Posted 09 September 2008 - 03:43 PM

Dylan,

Did anything come of this speed issue? I'm still noticing it now.


Need to know times it is occurring - it may be related to other activity running on the same link as the forum.

I will have a talk with Paul again to find out what occurred just after 330pm today.

#14 ams

ams

    Regular Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 29,212 posts
  • Gender:Male
  • Location:Fremantle, WA

Posted 09 September 2008 - 03:47 PM

Yep last 15-20 mins more noticeable than this morning.

Ugh i could ramble on for forking days about this stuff.


#15 Richo

Richo

    Regular Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7,756 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Not the internet

Posted 02 October 2008 - 02:39 AM

not so much an error or bug, but the porn bots are having their fun :/

#16 Pete S

Pete S

    Trusted Member

  • Members
  • PipPip
  • 231 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sydney, Carlingford

Posted 02 October 2008 - 06:44 AM

Security patch has been applied, got a fair few bots coming through. Also added a question for user registrations, should be pretty secure now guys.

#17 Dylan

Dylan

    Almost gen2 time.

  • Administrators
  • PipPipPip
  • 4,236 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sydney

Posted 07 October 2008 - 04:17 PM

Hey Guys, Been a few issues with the introduction of DST (Daylight Savings time) here on the East coast where this machine is hosted. It previously was set to Eastern Daylight savings time, however I have reverted this back to standard time. If your time is incorrect on the board, you can adjust it by going to 'Board Settings' through the 'My Controls (control panel)' option up the top of your screen. In my case, I have had to untick 'Automatically detect DST' and then manually tick the box to tell the board that I am currently in DST. My board time is now correct. Dylan

#18 ams

ams

    Regular Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 29,212 posts
  • Gender:Male
  • Location:Fremantle, WA

Posted 09 October 2008 - 09:03 PM

Hai, I've just had a bit of an idea... When a guest comes on the site and searches for something (anything), is that search term logged somewhere? It'd be interesting to see what guests to this site are searching for so we can try and add that specific information. If we see common search terms we know what it takes for users to sign up. At the end of the day, more members = a better suby forum. Idea's? - Alex

Ugh i could ramble on for forking days about this stuff.


#19 Soop

Soop

    Suck, squeeze, bang, blow.

  • Members
  • PipPipPip
  • 3,483 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shepparton, Vic.

Posted 09 October 2008 - 09:13 PM

Yeah. I second this motion if its possible.
TSM

#20 Richo

Richo

    Regular Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7,756 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Not the internet

Posted 09 October 2008 - 09:31 PM

wouldn't most of the guest just be people who have not logged in (ie they do not save details), bots, people who are checking it on more than one PC ?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users