Jump to content


Photo

dead short


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 robbhibb

robbhibb

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 19 June 2017 - 12:30 AM

my 98 AWD auto liberty has been a bit slow to start over the last few weeks it has been cold for us here in Darwin so I put it down to that. Danny has never taken more than two turns to start. A mate followed me home last night and told me I had no tail lights so I put a new fuse in and it blew as I was putting it in. I took the the globes out of the tail lights and tried again with the same result. Has any body got a wiring diagram as I as stuffed for coin as the moment?



#2 2.0R

2.0R

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Location:Syd 'n' knee

Posted 19 June 2017 - 08:10 AM

Try the switch on the brake pedal.



#3 Barbbachello

Barbbachello

    Touring Bruce

  • SubyClub Area Rep
  • PipPipPip
  • 5,266 posts
  • Gender:Male
  • Location:Mehico
  • Interests:Docking

Posted 19 June 2017 - 10:23 AM

Heres a link to the wiring diagram
https://www.dropbox....iagram.pdf?dl=0



#4 RX25SE

RX25SE

    ...............Car nerd................ now a H6 pilot

  • Members
  • PipPipPip
  • 12,101 posts
  • Gender:Male
  • Location:Melbourne eastern 'burbs
  • Interests:Cars with chrome bumpers!

Posted 19 June 2017 - 03:18 PM

Does it have a trailer socket?

If I told you I was a compulsive liar, would you believe me?

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users